Kuka on Suomen kovatuloisin bloggaaja ja kuinka hän tekee sen?

Suomen kovatuloisimpana bloggaajana tituleerataan Natalia Salmelaa. Kuinka hän on saavuttanut menestyksensä ja olisiko muilla bloggaajilla tästä opittavaa? 

Kuinka Natalia sen tekee?

White Trash Disease -blogin ylläpitäminen on ollut blogin alkuajoista lähtien Natalia Salmelalle työ, mikä on varmasti yksi syy siihen, että hänen bloginsa on alkanut menestyä. Kun blogia on kirjoitettu ja työstetty alusta lähtien ammattimaisesti ja tavoitteellisesti, on tämä kova työ alkanut tuottaa tulosta. Blogi on perustettu jo vuonna 2011 eli sen eteen on tehty pitkäjänteisesti työtä jo useiden vuosien ajan. Natalia itse kertoo, että hänellä on selkeä strategia siitä, kuinka hän aikoo onnistua menestyneen blogin luomisessa.

Ihan ensimmäiseksi hänen tavoitteenaan oli saada White Trash Disease -blogilleen runsain määrin vierailijoita. Tämä tietysti edellytti runsasta sisältöä blogissa. White Trash Disease -blogin alkuaikoina hän kirjoittikin kolme uutta postausta päivittäin. Tämä on melkoinen määrä, sillä samalla Natalia oli töissä vaatemyyjänä ja opiskeli. Jo kolmen kuukauden aikana White Trash Disease -blogi keräsi 90 000 kuukausittaista kävijää ja neljäntenä toimintakuukautenaan se otettiin Indiedays-yhteisön jäseneksi. Tässä vaiheessa White Trash Disease -blogi alkoi jo tuoda kirjoittajalleen toimeentulon mutta täysiaikaiseksi yrittäjäksi bloggaaja ryhtyi vasta 2017. White Trash Disease -blogilla on mennyt lujaa ja Natalia Salmelan saatua vauvan, on vauva auttanut tuomaan White Trash Disease -blogille lisätuloja. 

Natalian valttikortteja ovat ahkeruus ja rohkeus heittäytyä kuhunkin elämäntilanteeseensa täysillä siten, että hänen jokaisesta elämänvaiheestaan riittää jutunjuurta. Liian herkkänahkainenkaan ei tällä alalla saa olla, sillä myös Nataliaa on kritisoitu siitä, että joidenkin mielestä hän esineellistää lastaan ja tuo hänet liian aikaisin parrasvaloihin. Olipa tästä mitä mieltä tahansa, ei voi olla myöntämättä, että Natalia on onnistunut luomaan White Trash Disease -blogistaan menestyneen!