Laina-asiat puhuttavat – lainaa stressittä

Moni suomalainen häpeää edelleenkin lainan ottamista ja raha-asioista puhuminen on monen kohdalla lähes tabu. Ei olekaan ihme, että moni puhuu laina-asioista mielellään anonyymina netistä löytyvillä keskustelupalstoilla, kuten Suomi 24 -palstalla. Nykyään myös lainan hakeminen onnistuu näppärästi netissä stressittä ja ilman ylimääräistä vaivaa!

Mistä lainaa stressittä?

Löydät lainaa stressittä Rahoitu.fi-sivustolta. Sivusto auttaa sinua vaatimaan itsellesi markkinoiden parasta lainaa ja kilpailuttaa erilaiset lainatarjoukset näppärästi puolestasi. Näin sinun ei itse tarvitse hoitaa henkilökohtaisesti lainaneuvotteluja, mikä on erityisesti introvertille lainanhakijalle suuri helpotus!

Kuinka aloitan?

Pääset Rahoitu.fi:n avulla helposti alkuun! Sinun tarvitsee vain täyttää Rahoitu.fi-sivuston lainahakemus. Tämä on nopeasti tehty, sillä sinun tulee täyttää lomakkeessa vain tarvitsemasi lainamäärä (väliltä 1 000–60 000 euroa) ja toivomasi laina-aika vuosina (1–15 vuotta), sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tietojen täyttäminen ja hakemuksen lähettäminen Rahoitu.fi:n tiimille on turvallista ja maksutonta ja jos täytät lainaehdot, saat pian Rahoitu.fi-palvelun kautta lainatarjouksia. 

Rahoitu.fi-lainalaskuri

Rahoitu.fi:n lainahakemuksesta löytyy näppärä lainalaskuri, joka auttaa sinua arvioimaan lainasi tulevaa kuukausierää sekä laina-ajan pituuden vaikutusta kuukausierän määrään. Jos tarvitset lainaa esimerkiksi 20 000 euroa ja valitset laina-ajaksesi 15 vuotta, on lainasi arvioitu kuukausierä 158 euroa. Jos sinusta tuntuu, että pystyisit lyhentämään laina-aikaa 10 vuoteen, nousee arvioitu lainan kuukausierä 212 euroon. 

Kannattaa aina arvioida myös lainan kokonaiskustannuksia, sillä pidempi laina-aika tarkoittaa tietysti suurempia lainan kokonaiskuluja. Älä siis tuijota pelkästään lainan kuukausierää, vaan arvioi tilannettasi kokonaisuutena. Älä kuitenkaan myöskään vedä talouttasi lainan takia liian tiukaksi, sillä tällöin jo pienetkin taloudelliset yllätykset voivat aiheuttaa vaikeuksia selviytyä lainan takaisinmaksueristä sovitusti ja ajallaan.