Rahoitu auttaa sinua rahoittamaan elämäsi

Elämä voi olla yllättävän kallista, etenkin jos vastaan tulee ikäviä, rahaa vaativia, yllätyksiä! Esimerkiksi koronaan sairastuminen tai pitkään kestävät long covid -oireet voivat syödä jaksamista ja tehdä ison loven kotitalouden budjettiin. Aina edes työn vastaanottaminen ei ole taloudellisesti järkevää, joten mikä neuvoksi? Suosittelemme, että tutustut Rahoitu-sivuston palveluihin ottaaksesi selvää, voisiko Rahoitu auttaa myös sinua rahoittamaan elämäsi.

Kuinka Rahoitu toimii?

Näppärä Rahoitu tarjoaa helpon ja nopean tavan hakea lainaa netin kautta – silloinkin, kun arki on päässyt yllättämään. Voit hakea lainaa Rahoitu.fi-palvelun kautta, vaikkei sinulla olisikaan asettaa lainallesi vakuutta. Palvelun käyttäminen on nopeaa, miellyttävää, turvallista ja maksutonta. Käyttäessäsi Rahoitu.fi-palvelua sinun ei nimittäin tarvitse tavata luotonantajia lainkaan henkilökohtaisesti voidaksesi hakea kilpailutettua lainaa. Moni kokee luotonantajien tapaamisen epämiellyttävänä ja netissä toimiminen tarjoaakin tietyllä tavalla mahdollisuuden toimia kasvottomasti. Koko prosessi on helppo ja nopea hoitaa, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi Rahoitu.fi-sivustolta löytyvä hakemus hakeaksesi parasta kilpailutettua vakuudetonta lainaa ja voidaksesi jatkaa arkeasi kaikessa rauhassa, kun olet valinnut saamistasi lainatarjouksista sen kaikista parhaimman vaihtoehdon. Rahoitu.fi-sivuston kautta on mahdollista hakea lainaa jopa 60 000 euroa. Toisaalta voit hakea lainaa vain 1 000 euroa ja kaikkea tältä väliltä. Rahoitu.fi soveltuukin niin pieniin kuin melko suuriinkin lainatarpeisiin ja tarjoaa niihin nopean ratkaisun.

Kuinka muut lainaavat?

Joskus voi olla helpottavaa muistaa, että muutkin joutuvat ottamaan lainaa, etkä suinkaan ole yksin. Rahoitu.fi onkin kerännyt sivulleen tietoa viimeaikaisista lainatarjouksistaan, joiden avulla näet jo nopealla silmäyksellä, millaiset ihmiset ovat hakeneet sivuston kautta lainaa, millaisia määriä ja mihin käyttötarkoitukseen. Lainanhakijat pysyvät tietysti tässäkin kohtaa anonyymeinä! Tällä hetkellä Rahoitu.fi:n viimeaikaisten lainatarjousten joukosta löytyy esimerkiksi 70-vuotias mies, joka on hakenut 3 000 euron lainaa kulutusta varten. Rahoitu.fi-palvelun kautta hänen korkosäästönsä on ollut 70,58 %, mikä tarkoittaa 346 euron vuotuista säästöä. Toinen viimeaikaisista lainatarjouksista on annettu 46-vuotiaalle naiselle, joka on hakenut 3 000 euroa lainojen yhdistämistä varten. Hänen korkosäästönsä on Rahoitu.fi-palvelun avulla 69,56 % ja vuotuinen säästönsä 344 euroa.